IMG_3078

Sorry! Jeg kan ikke si annet. Jeg måtte hoppe av. Lørdagen ga meg ingen andre valg.

Hva skjedde? La meg først formulere det som en slags klage: Sogn og Fjordaneekspressen, linje 170, Nor-Way Bussekspress! Hvis dere leser dette, kan dere pliiis innføre et reglement for hva som er lov til å ta av seg av klær og skotøy under bussreisene? Jeg mener: !

Jeg fant meg et ledig dobbelsete foran et kjærestepar i trettiårene fra Tyskland. Jeg har vært i Tyskland, sett tyskere, snakket med dem, smilt til dem, og som følge av min oppdragelse: aldri nevnt krigen! Men jeg har aldri luktet på dem, eller rettere sagt: fotsvetten deres. Før i går. En odørkombo av stekt gorgonzola, kebabrap og våt hund tvang meg til å kaste terningen lenge før bussens endestasjon, og jeg angrer ikke et sekund på valget av uavrundede hjørner, for å uttrykke det hele på en takknemlig måte.

Gol var på ingen måte en skuffelse det heller når jeg tenker tilbake på stedet (jeg befinner meg nemlig på et helt annen sted i dag, men det skal jeg skrive mer om i morgen). Etter å ha ligget i horisontalen og gispet etter luft i et ukjent antall minutter, på trebenken i buss-skuret, labbet jeg over til KIWI på andre siden av gaten. Der fant jeg meg noen forfriskninger, blant annet ”Hallingdølen”, lokalavisa for Hallingdal. Sett bort fra hovednyhetsopplaget om sheriffen på Flå, som har jaget bort hyttetyver med laminerte A4-plakater, var det kanskje følgende sak som opptok meg mest:

IMG_3178

Teorier tas i mot med takk!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende