IMG_1239
Jeg kan si det er et veldig søtt lite sted jeg er kommet til. Kom hit i går etter å ha kastet meg på første og beste 170-buss videre. Ingen fotsvettende tyskere, ingen høylytte franskmenn eller perverse flamsktalende menn å melde om. Alt gikk som smurt og jeg hoppet av her jeg er nå av egen fri vilje. Det vil si: Jeg spurte meg selv om jeg skulle hoppe av, og terningen viste at ja, det skulle jeg.

Jeg ble rett og slett i et svært nasjonalromantisk hjørne etter turen over fjellet, og ville strekke på bena og høre de begynnende vestlandsdialektene som folket her prater.

I dag har jeg spankulert litt rundt i bygda, snakket med folk & fe og latt meg imponere over de høye fjellene rundt meg, naturen og stemningen. I kassa på butikken kom jeg i kontakt med en veldig hyggelig eldre kar. Han sto og pratet med kassadama da jeg kom inn, og sto fortsatt og pratet da jeg var ferdig med runden og klar til å betale. Brød, Norvegia, smør og nudler er kanskje ikke så veldig tidkrevende å finne frem til, men han sto der i alle fall da jeg skulle til å betale, og samtalen han førte med kassadama var det heller ikke vanskelig å få med seg.

Akkurat den samtalen skal jeg benytte meg av videre, tenkte jeg. Jeg vil ikke røpe mer om akkurat dette nå, men jeg kan si at jeg muligens har fått en spennende sak å følge opp. Må se litt nærmere på hva det dreier seg om, ta noen bilder og gjøre et intervju. Poster mer i morgen kveld.

I mellomtiden: Hvor er jeg?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende