Flere oppdateringer! Sommerredaksjonen har etterhvert fått litt å gjøre.

Lena fra Klepp ringte meg tidligere i dag og fortalte om noe ekkelt hun hadde sett – et elgkadaver med bitemerker. Elgliket lå i skogen for noen uker siden, men hadde ingen fotodokumentasjon. Bitemerkene kunne kanskje stamme fra ulv, men da synes jeg det er rart om gråbein ikke har forsynt seg med et ordentlig måltid. Så Lena: Jeg har mine tvil om jeg bør undersøke dette nærmere, selv om dette er det mest relevante tipset jeg har fått så langt. Du virket jo hyggelig og oppriktig, men som jeg sa til deg på telefonen; jeg behøver bevis.

Tenkte å nevne dette her likevel. Kanskje du som leser dette har sett elgkadaveret og tatt bilde av det?

Har vært dårlig på mail i dag – beklager så mye! Men Steinar har sendt meg et bilde fra Vadheim. Hvis jeg ser det jeg tror jeg ser, er det en ille tilredt hund. Uff. Den ligger i veien, så det kan ha vært en hit-and-run. Men så er det akkurat som den er tygd på og spytta ut, jeg får ikke forklart det bedre. Blir både trist og kvalm av bildet, så jeg orker ikke poste det her.

Nå tikket det nettopp inn en sms med «trærne brøler i kor». Hvis du ikke har noe mer seriøst å komme med, kan du la være å sende meg sms. (Jeg har nummeret ditt og vet hvem du er, for å si det sånn.)

Sommerredaksjonen er svært interessert i flere (seriøse) tips. Du kan kommentere her på bloggen, sende meg en mail (jojohanne.berg@gmail.com) eller ta kontakt på tlf. 966 21 442.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende