logo

Til tross for at jeg har mottatt masse støtte, tips og klapp på skulderen fra mange av dere de siste dagene, er det også slik at jobben jeg gjør har sin bakside. Jeg er blitt utsatt for en aldri så liten heksejakt og forsøkt latterliggjort i forskjellige diskusjonsforumer. På VGDebatt er jeg blitt kalt skummel, psykopatisk og farlig, og på diverse bloggtråder en halvsprø byberte. På kammeret.no (jaktforum) sparket moderator meg ut i kulda, mens på fjellforum.com ble jeg vendt en kald skulder av bedrevitende bønder fra Oppland. Og det bare fordi jeg søker sannheter. Enhver sannhetssøken er en ensom reise, kan jeg love dere.

MEN!

Det er derfor med stor lettelse at jeg kom over bloggen til hjortefot, som i går kunne vise oss de fantastiske bildebevisene av Lammemannen, som etter mørkets frembrudd spidder uskyldige lam med et lanselignende verktøy. Og som ikke det var nok, rant det inn nok en rapport, men nå fra Lærdal, om en stakkars sau som fikk rompa si brutalt opprevet i juni i år.

Jeg syntes det var på tide å kontakte landets ledende konspirasjonsteoretikere for en uttalelse på dette, ved en henvendelse til redaktøren for den alternative nettblekka, Nyhetsspeilet.

Her er svarene hans i korte trekk:

- Det du har opplevd er autentisk, men det har naturlige forklaringer.
- Ja vel. Fortell!
- Jeg tror ikke du har noe å frykte, men ta høyde for at noen følger med på hva du gjør.
- Myndighetene?
- Det kan være en fordel å ikke publisere alt du kommer over.
- For sent.
- Vurder om du skal gå over til å publisere anonymt.
- Jeg står allerede med blod til knærne og med et navn besudlet til evig tid.
- Men prøv å danne deg et større bilde av hva som foregår.
- Er på saken, men trenger drahjelp. Hva tror du?
- Demon-invokering, også kalt satanisme. Husk at jo mer du vet, jo mindre har du å være redd for. Ta derfor høyde for at det er ”noen” som vil bedrive sine aktiviteter i det skjulte, og som har oppfattet din interesse for hva de gjør.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende